Thursday, April 1, 2010

Εκ της διευθύνσεως (V) - Update περί βιβλίου και περί ομάδας Ζαζέν


Επιτέλους, μπορώ να πω ότι υπάρχει μια εξέλιξη με την ελληνική έκδοση του Hardcore Zen! Η μετάφραση τελείωσε και το βιβλίο έχει πάρει τον δρόμο του για τον επιμελητή. Αν όλα πάνε καλά, μετά τις άγιες τούτες μέρες θα ξεκινήσει η επόμενη φάση της παραγωγής και, αν όλα πάνε καλύτερα, θα βγει μέσα στον Απρίλιο.

Μείνετε συντονισμένοι! Όχι μόνο για νεώτερα περί του βιβλίου αλλά (α) περισσότερα ποστ, καθώς πλέον έχω πολύ περισσότερο χρόνο στα χέρια μου, και, (β) για νεώτερα σχετικά με εκείνα τα... καθίσματα στα οποία έχω αναφερθεί και παλιότερα. Απ' ό,τι φαίνεται, κάτι φίλοι απέκτησαν πρόσβαση σε έναν χώρο στα Πατήσια και μάλλον θα έχουν την καλοσύνη να τον προσφέρουν για μια εβδομαδιαία συνεύρεση με Ζαζέν, τσάι και καμιά κουβέντα σχετικά με τον Βούδα, τον Ντόγκεν, το Ζεν και τα πάντα. Μόλις έχω κάτι νεώτερο, θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε.

2 comments:

Anonymous said...

Γρηγόρη,
μόλις ανακάλυψα ότι το βίντεο που σου έλεγα έχει "κουμπάκι" που δίνει υπότιτλους σε πολλές γλώσσες - και ελληνικά.

Σ ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

To mail που βρίσκεται στην αριστερή στήλη του μπλογκ εξακολουθεί να είναι προβληματικό, τουλάχιστον για μένα. Λέω για το hczgr.blog(α)gmail.com

Καλές γιορτές να έχεις :)

Ράνια

Γρηγόρης A. Μηλιαρέσης said...

Ευχαριστώ για το update. Όσο για το email, χωρίς να θέλω να ακουστώ συγκαταβατικός, αντικατέστησες το (α) με το το @, έτσι;

Το ξέρω ότι ακούγεται προφανές, όμως κάποια περιόδο είχα καθίσει για μερικούς μήνες σε ένα τηλεφωνικό help desk και, είχα ακούσει, ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΥΤΙΑ, κάποιον να αναρωτιέται γιατί δεν μπορεί να συνδεθεί με το Ίντερνετ ενώ είχε αγοράσει μόντεμ. Το οποίο όχι απλώς δεν είχε συνδέσει στον υπολογιστή αλλά δεν είχε βγάλει καν από το κουτί! True story, honest to God!

Καλές γιορτές.