Sunday, May 10, 2009

Κάθισμα στην καρέκλα – Μέρος Εκατομμυριοστό


[...]

Κάποιοι μου έγραψαν για το θέμα του καθίσματος στην καρέκλα. Πιθανώς δε θα έπρεπε να πω καν αυτό που θα πω, επειδή θα το διαβάσουν αρκετοί άνθρωποι που δεν έχουν κανένα πρόβλημα και θα το χρησιμοποιήσουν σαν δικαιολογία για να τεμπελιάσουν, όμως παρόλα αυτά θα το πω: έχω παρατηρήσει ότι όσοι έχουν κάποιο πραγματικό σωματικό πρόβλημα και δεν μπορούν με τίποτα να καθίσουν στο μαξιλάρι, βρίσκουν έναν τρόπο να δημιουργήσουν ένα στιλ Ζαζέν που να λειτουργεί.

Παράλληλα, έχω παρατηρήσει ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι θέλουν απλώς να πάρουν μια ήδη εύκολη άσκηση και να την κάνουν ακόμα πιο εύκολη –για παράδειγμα, ρωτάνε αν μπορούν να ακούνε μουσική Νιου Έιτζ όταν κάθονται κ.λπ. Περιμένω πότε θα βρεθεί κάποιος που θα με ρωτήσει αν μπορεί να βλέπει τηλεόραση όταν κάνει Ζαζέν καθισμένος σε μια πολυθρόνα και πίνοντας μπύρα.

Ενώ λοιπόν ισχύει ότι μπορεί κάποιοι άνθρωποι να πρέπει να το κάνουν καθισμένοι σε καρέκλες, το πιο πιθανό είναι ότι εσύ αγαπητέ μου αναγνώστη, δε συγκαταλέγεσαι στην κατηγορία αυτή. Και αν δεν συγκαταλέγεσαι, ισχύει αυτό που είπα τις προάλλες: το να κάνεις Ζαζέν καθισμένος σε καρέκλα, είναι σαν να προσπαθείς να κάνεις τζόγκιν ενώ οδηγείς το αμάξι σου. Μπορεί να καλύψεις την ίδια απόσταση αλλά το αποτέλεσμα δε θα είναι το ίδιο. ΟΚ;

Μπραντ Ουόρνερ – Τρίτη 20 Ιουνίου 2006

No comments: